Over EDCR

Een compleet pakket van logistieke diensten, allemaal onder één dak, op een ideale locatie, de logistieke hotspot van Nederland, dat is EDCR. Met 35 enthousiaste logistieke professionals werken we dag in dag uit aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, volgens ons gedragskompas PASSIE.  Dat houdt onder andere in: proactief oplossingen aandragen en gewoon doen wat je belooft.  Ook al zijn we niet de grootste speler in de markt, we leveren wel de grootst mogelijke service en dienstverlening.

Jack Martens, eigenaar: “medewerkers met passie, de sleutel voor onze succesvolle formule!”

Als logistiek dienstverlener streven we met elke klant naar een partnership waarbij kwaliteit en service centraal staan. Die nauwe band leidt tot hoge klantloyaliteit met samenwerkingsverbanden die oplopen tot meer dan 30 jaar.

We hebben ervaring met opdrachten uit allerlei branches en hebben door de jaren heen specialisaties ontwikkeld in fashion logistiek, speelgoed en zoetwaren.

Onze basis in Roosendaal, strategisch gelegen tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam en de luchthavens van Brussel en Amsterdam draagt daar aan bij; het maakt EDCR tot een unieke logistieke hotspot.